23948sdkhjf

Viktigt solenergikontrakt till Glacell

Peabföretaget har tecknat ramavtal med gigant på marknaden.
Glacell har utsetts till ett av tre entreprenadföretag som tecknat ramavtal med Statens Fastighetsverk om installation och driftsättning av kompletta solelsanläggningar på byggnader. SFV förvaltar drygt 3 000 byggnader, både i Sverige och utomlands, på en total yta på två miljoner kvadratmeter.

– Avtalet betyder jättemycket för oss, SFV är en tung och seriös spelare på marknaden, säger Ola Angel, vd för Lambertsson, till Building Supply.

Glacell är en av de största aktörerna på den svenska solcellsmarknaden och har en lång erfarenhet av installationer av solceller. Tack vare att de, tillsammans med två andra entreprenörer, kunde erbjuda bästa pris, tog de hem kontraktet. De andra två företagen som också tecknat ramavtal med SFV är Drivhuseffekten och Solkompaniet Sverige AB.

Avtalet gäller i två år, från och med juni i år, med möjlighet till förlängning med ett plus ett år.

Glacell har genomfört över hundrafemtio projekt i hela Sverige, bland annat på lasarett, lantgårdar samt hjälpt olika byggbolag med installationer. I organisationen ingår cirka 200 certifierade elektriker. Sedan sommaren 2014 ingår Glacell i Peab-koncernen med företaget Lambertsson Sverige AB som moderbolag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094