23948sdkhjf

De är först ut i Nya Hovås

Brf Boulevarden blir det första kvarteret som byggs i det nya bostads- och affärsområdet väster om Göteborg. På rekordtid sätts nu spaden i marken.
– För bostadsbristens Göteborg är projektet nya Hovås en succé. På bara fyra år har vi gått från programidé till att byggstarta. Mycket tack vare det dialogarbete vi gjort med alla olika intressenter, säger Lena Josgård, chef för mark- och projektutveckling på HSB Göteborg, i ett pressmeddelande.

Våren 2017 beräknas det vara dags för inflyttning i HSB brf Boulevarden. Det handlar om fyra hus som ska byggas längs Hovås allé, före detta Billdalsvägen. Totalt 68 lägenheter uppförs. Projektets snackis är guldklimpen, en helt fristående byggnad klädd i guldanodiserad plåt som kommer att byggas på innergården. Här i guldklimpen kommer brf Boulevardens medlemmar att ha sin gemensamhetslokal och tvättstuga.

Nya Hovås
Området är beläget väster om centrala Göteborg. Här kommer 1 300 bostäder byggas. Visionen är att bygga en hållbar blandstad där det är möjligt att både arbeta och bo samtidigt och som kombinerar pulsen från staden med lugnet på landet. En plats där hav och natur möter bekvämt boende, ambitiösa företag och inspirerande shopping.
Läs mer om: HSB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079