23948sdkhjf

Vallacom säkrar framtiden

Nu får Linköpingsbolaget får nya ägare.
Vallacoms ägare, Peter Andersson, har sedan en tid tillbaka letat efter möjligheter för företaget att expandera. Målet har varit att detta ska genomföras utan att riskera omorganisationer eller personalförändringar. Nu har man nått framgång genom avtal om samgående med installationskoncernen Instalco.

– Jag är glad att jag nu hittat en lösning som gör att Vallacom och våra anställdas framtid är tryggad. Jag ser fram emot de möjligheter som detta samarbete kan ge oss med övriga företag i gruppen, säger Peter Andersson, vd och ägare Vallacom.

Peter Andersson blir delägare i koncernen Instalco och kommer att fortsätta i sin nuvarande roll på Vallacom. Verksamheten i bolaget kommer att bedrivas som tidigare och inga förändringar kommer att ske vare sig på personalsidan, i organisationen eller i pågående projekt. Satsningen är en del i Instalcos strategi att växa i Östergötland.

– Vallacom kommer att tillföra mycket kompetens på tekniksidan till gruppen samtidigt som vi stärker vår totala elinstallationskapacitet inom koncernen. Vi ser Östergötland som en tillväxtregion och kommer att leta efter ytterligare bolag i regionen, kommenterar Per Sjöstrand, koncernchef Instalco.

Vallacom är idag 53 anställda med kontor i Linköping och Norrköping.
Samgåendet gäller från och med 24 juni.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062