23948sdkhjf

Sandbäckens öppnar nytt bolag

Nu fortsätter expansionen till Ronneby.
Sandbäckens fortsätter att expandera och etablerar sig nu i Ronneby. Vd för Ronneby-bolaget blir Sonny Johansson, som senast kommer från Imtech där han var filialchef.

– Blekinge är en spännande region där det händer mycket, bland annat de stora satsningar som görs vid flygflottiljen i Ronneby. Ronneby är en strategisk satsning för Sandbäckens och vi räknar med att vara 15 medarbetare här innan årets slut, säger Sonny Johansson, i ett pressmeddelande.

Sandbäckens har en uttalad tillväxtstrategi och under förra året lyckades företaget öka omsättningen med närmare 40 procent till 428 Mkr samtidigt som man fyrdubblade vinsten. I år räknar man med att nå 550 Mkr i omsättning.

Redan när kontoret i Ronneby slår upp portarna efter sommaren räknar man med att vara sju medarbetare. Just nu pågår rekryteringsprocessen.

Etableringen i Ronneby innebär att koncernen nu finns på 12 orter i södra och mellersta Sverige.

Koncernen har expanderat kraftigt de senaste åren och etablerat sig på många nya orter. Planen är att fortsätta expandera i samma takt och utöka den geografiska marknaden, men utan att förlora det lilla företagets själ.

– Vi är en av landets största entreprenörer idag, men fortfarande har vi kvar det lilla företagets själ med lokal förankring, entreprenörsanda och snabba beslutsvägar. Det är vår viktigaste framgångsfaktor och någonting vi värnar, säger Arne Rydberg, VD Sandbäckens.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062