23948sdkhjf

Ledningsförändringar på Wallenstam

Benny Olsson, vice vd Wallenstam samt vd för dotterbolaget Svensk NaturEnergi, lämnar bolaget den 30 juni i år.
Benny Olsson anställdes i Wallenstam 1988 och har sedan dess arbetat i flertalet chefsfunktioner inom koncernen. Den 30 juni går han i pension och förutom rollerna som vice vd och vd lämnar han även sitt uppdrag i Wallenstams koncernledning.

– Benny är en fantastisk medarbetare som nu efter 27 års tid i Wallenstam går i pension. Benny har haft i princip alla chefspositioner som man kan ha i bolaget. Jag hoppas på ett fortsatt gott samarbete och att vi även framöver kommer ha förmånen att ta del av Bennys gedigna kompetens inom bland annat byggnation, säger Hans Wallenstam, vd för Wallenstam.

Benny Olsson kommer initialt att anlitas som expertkompetens i samband med tidiga skeden i planprocessen för region Stockholm.

Ny vd för Svensk NaturEnergi blir Karin Mizgalski som har arbetat inom Wallenstam sedan 2007 och hade senast rollen som Key Account Manager och projektansvarig för Svensk NaturEnergi. Hon tillträder den 1 juli.

I och med Bennys pensionsavgång består Wallenstams koncernledning från och med den 1 juli 2015 av Hans Wallenstam, vd, Mathias Aronsson, vice vd med ansvar för region Stockholm, Thomas Dahl, vice vd med ansvar för region Göteborg, Elisabeth Vansvik, kommunikationsdirektör, Susann Linde, CFO- och IR-ansvarig, Ulf Ek, finansdirektör.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078