23948sdkhjf

Nya storaffärer för Sandbäckens

Sandbäckens i Stockholm har bland annat vunnit upphandlingen av rör-och sprinklerinstallation för SEB:s nya kontorslokaler i Solna.
Dessutom har bolaget anlitats för hyresgästanpassning i kvarteret Fatburssjön samt rörinstallationen på Nya Karolinska, fas 5B. Totalt motsvarar de nya entreprenaderna affärer om närmare 135 miljoner kronor.

– Vi är glada och stolta över de nya affärerna, säger Per Herrlin, VD för Sandbäckens i Stockholm, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har Sandbäckens utfört rörinstallationen inom fas ett och arbetar pågående med fas sex på Nya Karolinska i Solna. Nu står det alltså klart att bolaget också ska utföra rörinstallationen på fas 5B, som ska bli en byggnad för strålbehandling och vård.

Säkrar framtiden
Som Building Supply skrev om igår flyttar flyttar 4 400 SEB-medarbetare in på sitt nya huvudkontor i Arenastaden under 2017-2018. Med start i höst ansvarar Sandbäckens för rör- och sprinklerinstallationen i de cirka 90 000 kvadratmeter stora lokalerna.

I kvarteret Fatburssjön på Södermalm är anpassningen av bolaget Dice nya företagslokaler om 11 000 kvadratmeter redan igång. Även här gör Sandbäckens både rör-och sprinklerinstallationen.

– Samtliga nya projekt är viktiga led i vår fortsatta expansion i Stockholmsområdet. Framförallt säkerställer det sysselsättningen här i ett par år framåt och kan också komma att innebära nyanställningar, säger Per Herrlin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064