23948sdkhjf

Combimix tar ny mark

Svenska Combimix har förvärvat en modern torrbruksanläggning från danska Drymix A/S och bildar samtidigt ett helägt dansk dotterbolag.
”Genom förvärvet förstärker Combimix sin närvaro i Danmark. Leveranskapaciteten ökar och ett större geografiskt område kan täckas in” , skriver Combimix.

Den moderna fabriken, som ligger utanför Århus på Jylland, är byggd 2009. Anläggningen har hög produktionskapacitet, är flexibel och optimal för tillverkning av torrbruk och golvavjämning av hög kvalitet.

Steen Anderson utsetts till vd för det nya bolaget Combimix ApS, som bildas i och med köpet. Han har sedan 2002 varit säljchef på Combimix med ansvar för Danmark och har under den perioden arbetat med uppbyggnaden av Combimix på den danska marknaden. Det nya företaget kommer att vara verksamt från och med den 1 augusti 2015.

– Under de närmaste månaderna ska vi bland annat rekrytera ytterligare personal och Combimix produkter ska köras in på fabriken i Galten, Jutland, förklarar Steen Anderson för Building Supply.

Combimix kommer att tillverka egna produkter i fabriken, men även fortsätta producera utvalda produkter från Drymix utbud.

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering och restaureringsbruk för kulturbyggnader. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078