23948sdkhjf

Värmdö Byggs vd lämnar

I samband med en omorganisation slutar Patrik Lindh på företaget.
Patrik Lindh, som har varit VD för Värmdö Bygg sedan 2012, har i samförstånd med Serneke Byggs ledning beslutat att lämna sin tjänst.

– Patrik har gjort ett oerhört värdefullt arbete under vår gemensamma tid på Värmdö. Jag är väldigt glad över att ha fått lära känna Patrik och jag önskar honom all lycka framöver, säger Daniel Åstenius, VD Serneke Bygg, i ett pressmeddelande.

– Det har varit en utmanande men spännande tid kring uppbyggnaden av den nya organisationen samtidigt som vi växt markant och jag är övertygad om att Serneke kommer bli en riktigt tuff utmanare till de största aktörerna i landet, säger Patrik Lindh, VD Värmdö Bygg, i ett pressmeddelande.

VD-positionen kommer istället att ersättas av en regionchef och förändringen innebär att en nivå inom organisationen i Stockholm försvinner. Detta är viktigt för Serneke eftersom bolaget ser korta beslutsvägar där närheten mellan medarbetare och ledning som en stark framgångsfaktor.

I samband med omorganisationen byter Värmdöenheten namn för att från och med 1 oktober verka fullt ut inom varumärket Serneke.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.424