23948sdkhjf

Ramirent tar NCC-uppdrag

Maskinuthyrningsföretaget har tecknat ett exklusivt projektavtal med NCC som genomför mark-, anläggnings- och byggnadsarbeten vid utbyggnaden av fabriken Södra Cell Värö.
I Ramirents helhetslösning till projektet kombineras maskiner och materiel från företagets hela sortiment med en omfattande leverans inriktad på säkerhet. Ramirent har även ett stort kundcenter med en utbildningsenhet på plats i projektet.

– Med detta åtagande får vi återigen möjligheten att leverera en unik helhetslösning till vår kund NCC. Ramirents åtagande här vid Södra Cell Värö är helt i linje med vår strategi att leverera mer än maskiner, säger Ramirents vd Erik Alteryd, i ett pressmeddelande.

Ordersumman är beräknad till cirka 97 miljoner kronor för perioden sommar 2015 till höst 2016.

2014 beslutade Södra Cell AB att investera 4 miljarder kronor i en kraftig utbyggnad av sin massafabrik Södra Cell Värö. Expansionen innebär en ökning av produktionskapaciteten från dagens 425 000 till 700 000 ton massa per år. Bruket blir därmed ett av världens största för produktion av barrsulfatmassa. I utbyggnaden genomför NCC mark-, anläggnings- och byggnadsarbetena.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063