23948sdkhjf

Imtech Nordic tillsätter ny VD

Leif Göransson efterträder Fredrik Sederholm och blir tf VD på Imtech Elteknik.
Rekryteringen är ett led i att behålla tempot i bolaget för den satsning man görs på att ytterligare stärka sin marknadsposition.

Leif Göransson är chef för verksamhetsutveckling och Project V8 på Imtech Nordic och har gedigen erfarenhet av företagsledande roller. Före tiden på Imtech som Operativ chef för Stanley Security i Sverige och tidigare med ledande befattningar inom Statoil samt dessförinnan mångårig erfarenhet som interim manager- och organisationskonsult.

– I den satsning vi gör på att vinna fler kunders förtroende inom Imtech Elteknik är det viktigt med kontinuitet kombinerat med ledarerfarenhet och nytänkande. Kriterier som Leif på alla sätt uppfyller. Med stort förtroende för vad Leif kan bidra med ser jag fram emot att lämna över ansvaret för bolaget i hans händer, säger Fredrik Sederholm, avgående VD Imtech Elteknik, i ett pressmeddelande.

Fredrik Sederholm kommer att lämna Imtech för att börja på Serendipity Innovation AB. Fredrik Sederholm går in som delägare i bolaget och kommer även att vara vd i ett av dotterbolagen.

Leif Göransson tillträder 1 september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094