23948sdkhjf

Imtech förstärker inom VS-teknik

Peter Almtoft tillträder som regionchef för verksamheten i sydöstra Sverige.
– I den satsning vi gör på att vinna ytterligare kunders förtroende inom Imtech Nordic, och speciellt Imtech VS-teknik, är vår ambition att göra de med de mest kompetenta och nytänkande personerna i branschen. Kriterier som Peter på alla sätt uppfyller. Med stor tilltro till vad vi tillsammans med Peter kan åstadkomma ser vi fram emot att han kliver ombord, säger Lars Nilsson, VD Imtech VS-teknik, i ett pressmeddelande.

Närmast kommer Peter Almtoft från en roll som Regionchef för Region Öst inom Caverion Sverige AB där han ansvarat för 10 distrikt med ca 650 medarbetare. Med start från november kommer Peter att etablera och utgå från Imtechs regionkontor i Linköping och därifrån leda Imtechs verksamhet i sydöstra Sverige.

Ytterligare rekrytering
Imtech VS-teknik förstärker ytterligare och anställer Peter Andersson som ny Chef verksamhetsutveckling. Han blir därmed en vital kugge för Imtechs förändringsagenda och får ett samlat ansvar för all verksamhetsutveckling inom VS.

Peter Andersson kommer närmast från en roll som Sub-Division Manager för Strabags Svenska byggverksamhet med bland annat ett specifikt ansvar för all husbyggnation i Stockholm, innan dess så verkade Peter Andersson som affärsutvecklingschef inom Strabags division 2L där han ansvarat för och drivit ett flertal förändringsprojekt med fokus på verksamheten i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078