23948sdkhjf

Hon ska leda Tengbom i Göteborg

Janica Wiklander blir ny kontorschef.
Tengbom har rekryterat Janica Wiklander, arkitekt SAR/MSA och landskapsarkitekt LAR/MSA, till tjänsten som kontorschef i Göteborg. Med mångårig erfarenhet av affärsutveckling, uppdragsledning och hållbar arkitektur kommer Janica Wiklander att vara med och bidra ytterligare till Tengboms satsningar i regionen.

– Jag är oerhört glad över att vi har lyckats rekrytera Janica Wiklander till Tengbom. Hon är en erfaren ledare och arkitekt med bred kompetens, inte minst inom hållbart byggande i regionen. Janicas affärsmässiga driv kommer vara en värdefull tillgång i det fortsatta arbetet med att utveckla vårt erbjudande i Göteborg med omnejd, säger Gunilla Haglund, tf vd på Tengbom, i ett pressmeddelande.

Janica Wiklander är arkitekt, landskapsarkitekt och ljusdesigner. Hon kommer närmast från en ledande roll inom ÅF Lightning där hon bland annat arbetat med projekt som Västlänken, den nya Hisingsbron och omgestaltningen av Mölndals innerstad. Tidigare har hon arbetat som ansvarig arkitekt, varit en del av teamet som byggt upp och utvecklat företaget Ljusarkitektur AB samt arbetat för bland annat Wilhelmsson arkitekter och Rosenbergs arkitekter.

Janica Wiklander tillträder rollen som kontorschef den 14 september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081