23948sdkhjf

Byggjättar ingår samarbete

Lindab i avtal med NCC. Marknadschef: "Det här befäster naturligtvis vår position ytterligare."
Byggmaterialtillverkaren Lindab har tecknat ett samarbetsavtal med byggentreprenören NCC Construction Sverige.

– Avtalet är ett ramavtal med huvudfokus på vårt lättbyggnadssystem i stål, men ger även NCC tillgång till delar av Lindabs övriga produktsortiment, primärt inom tak och fasadlösningar. Lindab ska säkerställa att NCC i sina projekt får tillgång till våra produkter, vår tekniska kompetens, och våra programlösningar, säger Fredrik Bergh, försäljnings- och marknadschef på Lindab Sverige, till Building Supply.

Avtalet, som löper över två års tid, innefattar projektleveranser ur Lindabs produktportfölj med fokus på stålkonstruktion, fasad och taklösningar och kommer enligt Bergh att öppna möjligheter för båda bolagen.

– Vi kommer att jobba gemensamt för att bidra till att utveckla den totala byggprocessen på ett positivt sätt med slutkunden i fokus. Effektivare varuförsörjning, hög leverenssäkerhet och hållbart byggande är några av de fokusområdena som vi diskuterat, säger han.

Hur kommer ni positionera er i branschen i och med ert samarbe te?

– Lindab har idag en väldigt stark position på den svenska byggmarknaden, men samarbete med NCC befäster naturligtvis vår position ytterligare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109