23948sdkhjf

Consultec förstärker sin ledning

Nyrekryterar med ambition att bli ett ledande företag i Europa inom mjukvaror till byggbranschen.
Consultec förstärker sin ledningsgrupp. I oktober ansluter Kenneth Schönfeldt till företaget i en roll som teknisk chef. Schönfeldt har drygt 25 års erfarenhet från branschen ock kommer senast från en roll som vd på Ascom – ett mjukvaruföretag med produkter inom telekombranschen.

Consultec är ett av företagen inom koncernen Elecosoft – en koncern med en ambition att bli ett ledande företag i Europa inom sin nisch mjukvaror till byggbranschen. Consultec är idag marknadsledande på kalkyl- och planeringsprodukter i Sverige och är en viktigt del av framtidssatsningen mot Europa.

– Consultecs nuvarande form, som ett litet företag som vill bli stort, känns väldigt utmanande, kommenterar Kenneth Schönfeldt i ett pressmeddelande från företaget.

– Att de dessutom är i en fas med nya produktidéer man vill förverkliga samt att dom i grunden är ganska lika den värld jag kommer ifrån gör utmaningen ännu intressantare, fortsätter han.


Fakta: Consultec

Consultec utvecklar effektiva och användarvänliga programvaror för hela byggindustrin som hjälper till med projektplanering, CAD, konstruktion, kalkylering, dimensionering och projekthantering.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078