23948sdkhjf

Distriktschefen: ”Fantastiskt glad att vi kunnat träffa detta avtal”

Cramo och JSB Gruppen förlänger strategiskt avtal.
Cramo och JSB Gruppen har tecknat ett treårigt avtal genom vilket JSB är prioriterad kund och Cramo huvudleverantör av hela sitt sortiment till samtliga bolag inom JSB.

Avtalet innebär en förlängning och utvidgning av ett redan etablerat samarbete, skriver bolagen i ett gemensamt pressmeddelande.

– Jag är fantastiskt glad att vi kunnat träffa detta avtal. Vi har redan haft en fantastisk utveckling tillsammans där JSB fördubblat sin omsättning till nära en miljard på några få år, samtidigt som deras volym hos oss nära femdubblats till en årstakt på uppåt 30 miljoner kronor, säger Jonas Ohlson, distriktschef Sydöstra Götaland i Cramo.

Genom avtalet åtar sig Cramo att tillgodose JSB Gruppens hela behov inom samtliga produktområden i Cramo sortiment till en i förväg avtalad prismodell där JSB kan påverka prisbilden genom längden på hyrestiderna.

– Att vi förlänger avtalet och fördjupar vårt samarbete med Cramo visar väl tydligt att vi tycker att det fungerat bra och att vi ser att det ger oss en fördel i vår fortsatta expansion, säger Petra Waltersson, inköpssamordnare, JSB Gruppen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065