23948sdkhjf

Magnolia Bostad etablerar nytt lokalkontor

Bolaget anställer sju nya personer och satsar på lokalkontor i Helsingborg.
Bolaget förstärker främst sin organisation inom området produktion. Det nya kontoret är tänkt att öka bolagets närvaro på marknaden i södra Sverige.

– Tempot inom Magnolia Bostad är högt och antalet bostadsprojekt ökar konstant, något som ställer höga krav på vår produktionsorganisation. Dessa rekryteringar innebär en rejäl förstärkning och tillför bolaget värdefull erfarenhet och kompetens, kommenterar Magnolia Bostads vd Fredrik Lidjan i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Genom att etablera ett lokalkontor i Helsingborg stärker vi vår närvaro i södra Sverige och säkerställer en smidig produktionsprocess för våra pågående projekt i regionen.

Rekryteringarna till Stockholmskontoret:

• Patric Eriksson, projektchef, kommer närmast från Sweco Management och rollen som managementkonsult. Har en gedigen bakgrund som projektledare och entreprenör inom kommersiella projekt, anläggning och bostäder, bland annat som byggprojektchef.

• Erik Svensson, projektledare. Närmast från Erfator Projektledning, som projektledare. Han har även arbetat på Skanska och Peab samt med fastighetsutveckling i Vallentuna kommun.

• Erik Larsson, projektledare, tidigare Locum där han innehade en roll som projektledare. Har erfarenhet av teknikkomplexa projekt, bland andra Nya Södertälje sjukhus.

• Klas Ljungberg, affärsområdesansvarig Kommun. Har erfarenhet av kommunalt arbete och kommer närmast från en tjänst som plan- och utvecklingschef i Håbo kommun med ansvar för mark- och exploateringsfrågor, dessförinnan ansvarig för näringslivsfrågor i Skaraborg.

• Per Haraldsson, controller. Arbetat bland annat som ekonomichef för Citycon, business controller på Jones Lang LaSalle, Steen & Ström samt Unibail Rodamco.


Inledningsvis anställs två personer till Helsinborgskontoret:

• Martin Andersson, projektchef. Erfarenhet inom bostadsutveckling, senast som projektutvecklare på Veidekke Bostad och dessförinnan som projektledare på Skanska Nya Hem. Han har också arbetat som exploateringsingenjör på Helsingborgs kommun.

• Oskar Nilsson, affärsutvecklare. Erfarenhet inom affärsutveckling, närmast från Veidekke Bostad. Han har haft flera roller inom Veidekke-koncernen, bland annat som affärsutvecklare, inköpschef på entreprenadsidan samt verksamhetsutvecklare på Veidekke Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.468