23948sdkhjf

Bravida tar mångmiljonorder av NCC

Nu ger NCC Bravida förtroendet som totalinstallatör i Järfällas nya simhall. Ordervärde: cirka 25 miljoner kronor.
Uppdraget innebär att Bravida ska utföra installationer av vs, ventilation och styr i Järfällas nya simhall. Det framgår av ett gemensamt pressmeddelande från de båda företagen.

Badhuset, som initierats av Järfälla Kommun, ersätter det befintliga och förväntas ta emot cirka 400 000 besökare årligen.

– Vi jobbade tillsammans med Bravida när Tyresö Aquaarena byggdes, vilket blev ett väldigt lyckat projekt. Badhusprojekt kräver speciella kunskaper och noggrant utförande, jag är säker på att Bravidas kompetens kommer hjälpa oss att bygga en bra och kostnadseffektiv badanläggning, säger Michael Sorokours, inköpare på NCC.

Bravida har sedan tidigare erfarenhet av andra badhusprojekt. Tidigare i år var till exempel Norrtälje badhus en av finalisterna i Årets Bygge – ett badhus där Ronnie Ketola var projektchef för installationerna.



– Det känns väldigt roligt att vi får förtroendet för ännu ett badhusprojekt. Det här är ett tydligt tecken på att vi är en installatör som kunden uppskattar. Jag är övertygad om att vår kompetens och erfarenhet kommer bidra till ett framgångsrikt projekt, säger Ronnie Ketola, avdelningschef på Bravida.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094