23948sdkhjf

Bravida en allt mer populär arbetsgivare

Klättrar på Universums senaste undersökning.
Bravida klättrar på listan över Sveriges bästa arbetsgivare och hamnar på plats 12 när de egna medarbetarna säger sitt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Företaget Universum har presenterat resultatet från sin årliga undersökning av Sveriges bästa arbetsgivare. Undersökningen svarar på hur young professionals (akademiker, upp till åtta år efter examen) trivs hos sina arbetsgivare.

Bravida avancerar från plats 15 till plats 12 över Sveriges bästa arbetsgivare. Det som står ut mest i resultatet, jämfört med andra företag på listan, uppges vara att Bravidas medarbetare är stolta över att vara del av en branschledande aktör. Att man får ta stort eget ansvar i sin roll på Bravida värderas också högt.

- Vi är otroligt glada över att vi förbättrat vår placering i år igen. Resultatet visar att våra medarbetare trivs och vill utvecklas tillsammans med företaget. Det är avgörande för att vi ska kunna vara ledande i vår bransch, nu och i framtiden, säger Ingererd Engquist, koncern HR-chef i Bravida.

Placeringen innebär att Bravida rankas högre än flera andra företag i bygg- och fastighetsbranschen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078