23948sdkhjf

Lokalt byggföretag får storkontrakt

Elektronikjätten Netonnet öppnar i Norrköping och E2C har fått i uppdrag att ansvara för en totalentreprenad på 3000 kvadratmeter.

Det nystartade bygg- och rådgivningsföretaget ska omvandla Erikssons gamla industrilokaler vid Ståthögavägen i Norrköping till en elektronikbutik.

Klövern, som äger fastigheten, har beställt den omfattande renoveringen som inleddes i juli och har en budget på 20 miljoner kronor.

Till första oktober ska E2C vara klara med arbetet och i november beräknas Netonnet slå upp portarna till sin nya butik.

Det känns förstås väldigt roligt att vi har fått förtroendet. Det är också en stor fördel att vi finns lokalt och även tar in lokala underentreprenörer, säger Jörgen Hultmark som är vd på E2C.

Det är andra gången på kort tid som fastighetsägaren Klövern väljer att samarbeta med E2C. I våras avslutade de en totalentreprenad i samma fastighet. Då var det Ahlsell som behövde en yrkesbutik och kontor, ett projekt som omfattade 5 000 kvadratmeter.

Att vi väljer att jobba med E2C igen beror på att de höll tiden, höll i pengarna och hade en otrolig närvaro i projektet, säger Mikael Forkner, regionchef Öst på Klövern.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094