23948sdkhjf

Tuve Bygg utvecklar Porsche Center i Halmstad

I Halmstad bygger Tuve Bygg ett nytt Porsche Center för Hedin Performance Cars, en drygt 3 600 kvadratmeter stor anläggning.

Med den senaste designen för framtidens Porsche Center utlovas det bli ett upplevelsecentrum för dem som älskar bilar med en storslagen utställningshall, en serviceverkstad utöver det vanliga och kontors- och konferensytor i sann Porsche-klass.

Konceptet som vi har utvecklat tillsammans med Hedin Mobility Group ger oss både kontinuitet och kvalitetssäkring i våra byggprocesser. Och att kunna addera ett gott samarbete med både beställare och våra samarbetspartners, säkerställer att vi når våra målsättningar vad gäller kvalitet, tid och ekonomi, säger Peter Gordon, ansvarig för projektet på Tuve Bygg.

Fullserviceanläggningen kommer att ligga längs med E6 i Halmstad och är Hedins sjätte Porsche Center i Sverige. På anläggningen kommer cirka 10 personer att arbeta med service och försäljning och invigningen är planerad till våren 2023.

Satsningen på Porsche fortsätter och inom ett par år planerar vi att expandera ytterligare i Sverige genom att öppna ett Porsche Center i Luleå. För norska delen av verksamheten ser vi på flera alternativ för expansion, säger Rickard Magnusson, vd, för Hedin Performance Cars.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ny produkt räddar kulturbyggnader
Byggtransport smugglade narkotika för 38 miljoner
Rör slungades i mans ansikte
Inbrottstjuvar stal tonvis med koppar
Undanhöll 10 skattemiljoner via fyra byggbolag
Stålgrossisten: Paniken på stålmarknaden har lagt sig
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.14