23948sdkhjf

Uppdrag med tekniskt djup för Structor

Structor Byggteknik projekterar bygghandlingar för den nya serviceanläggningen åt Motorcentralen i Umeå. 

Uppdragsgivare är OF Bygg AB, som är totalentreprenör för projektet. Planerad byggstart är i maj 2022 och anläggningen kommer bestå av 4 byggnader som upplåts åt Motorcentralen Audi handel.

Structor var med tidigt i projektet, först som konstruktör i upprättandet av förfrågningsunderlag inför upphandlingen av totalentreprenören. Nu består rollen av att ta fram bygghandlingar för arkitektritningar och konstruktionsritningar.

Projektet består av en byggnad för bilhall, verkstad och kontor, en med förråd och garage, en för maskintvätt och en byggnad för karantänsplats för elbilar. Färdigställandet av bygget planeras till sommaren 2023.

Det känns jättekul att vi nu är i slutfasen av projektet. Det finns vissa tekniska utmaningar, då vi måste ta hand om relativt höga jordtryck och djupa urschaktningar för billyftar i marken. Det är en styrka att vi varit med tidigt i projektet och har ett gott samarbete, där varje person är oerhört viktig för arbetet framåt, säger Mikael Lundberg, vd och delägare på Structor Byggteknik Umeå.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Sverige ökar sitt engagemang för rent stål
Skola om påbyggnader i trä startar
Peab först ut med smarta sensorer för träffsäker väghållning
Bellman Group står stadigt
Byggbolag med 36 anställda i konkurs – överlåts ej
Han blir ny chef på WSP
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094