23948sdkhjf

Adapteo värvar ledare från Elis.

Den 27 juni tillträder Johanna Persson som vd och koncernchef för Adapteo Group. Johanna kommer närmast från det cirkulära textilserviceföretaget Elis.

På Elis innehade hon rollen som Chief Operating Officer för den nordiska organisationen. Med rekryteringen tar Adapteo ytterligare ett steg mot att bli ett av de ledande företagen inom hållbarhet i den europeiska bygg- och fastighetsbranschen.

Adapteo är en partner inom anpassningsbara och cirkulära byggnadslösningar i norra Europa och har som målsättning att vara en drivande kraft för hållbarhet i branschen. Det är utifrån denna ambition som Johanna Persson, flerfaldigt nominerad till prestigefyllda priser för sitt ledarskap och hållbarhetsarbete, nu värvas som vd och koncernchef.

Johanna Persson har gedigen erfarenhet av ledarskap och att skapa värde för kunder på en internationell arena. Innan hon blev COO för Elis nordiska, nederländska och belgiska organisation var hon vd för Berendsen Sverige. Dessförinnan har hon innehaft flera ledande befattningar i Sverige och internationellt, bland annat på Nord-Lock och Duni.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Sverige ökar sitt engagemang för rent stål
Skola om påbyggnader i trä startar
Peab först ut med smarta sensorer för träffsäker väghållning
Bellman Group står stadigt
Byggbolag med 36 anställda i konkurs – överlåts ej
Han blir ny chef på WSP
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.213