23948sdkhjf

Plåtföretaget expanderar utomlands

Areco expanderar utomlands. Den första mars startade nämligen Areco Profiles upp sin nya verksamhet i Oslo med André Otnes vid rodret. Med stöd av sin långa erfarenhet inom branschen ska han bygga en organisation med målet att lyckas lika bra som företaget har gjort i Sverige.

– Areco har alla förutsättningar för att bli samma framgångssaga i Norge som det har blivit i Sverige. Vi har ett väldigt spännande år framför oss, säger André Otnes, vd för Areco Profiles Norge i ett meddelande.

Precis som i Sverige kommer verksamheten att fokusera på att erbjuda byggplåtsprodukter med ett utbud av byggkomponenter i tunnplåt.

Vd för norska bolaget blir André Otnes som har över 20 års erfarenhet från olika roller inom tunnplåtsbranschen – år 2001 började han som konstruktör och har sedan dess arbetat med projektering och försäljning innan han tillträdde som affärsområdesansvarig för en av Areco Profiles konkurrenter för cirka 10 år sedan. 

– Det är verkligen en fördel att ha jobbat på så många olika nivåer – särskilt nu i början när vi ska bygga upp verksamheten. Jag har en förståelse för olika processer och roller som är svår att skaffa sig utan arbetslivserfarenhet samtidigt som jag kan prata med branschmänniskor på ett sätt som de är vana vid, säger André Otnes i meddelandet och fortsätter:

– Dessutom har jag stor nytta av det när vi ska anställa personal. Den är ganska lätt för mig att se helheten och avgöra vilka olika kompetenser som behövs för att vi ska bli framgångsrika.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ny produkt räddar kulturbyggnader
Byggtransport smugglade narkotika för 38 miljoner
Rör slungades i mans ansikte
Inbrottstjuvar stal tonvis med koppar
Undanhöll 10 skattemiljoner via fyra byggbolag
Stålgrossisten: Paniken på stålmarknaden har lagt sig
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.112