23948sdkhjf

Ny ledning i Lindbäcks Bygg

Styrelseordförande Mikael Brandt kliver in som tillförordnad vd för Lindbäcks Bygg, när Magnus Edin säger upp sig.

– Vi vill tacka Magnus för hans insats att förbättra bolagets ekonomiska situation, säger Stefan Lindbäck, delägare och vd för koncernbolaget Lindbäcks Group.

Det här skiftet av vd betyder inte att arbetet med att stärka lönsamheten är över. Vi har fortfarande stora utmaningar framför oss att hantera, mycket till följd av externa faktorer som effekterna av pandemin och inte minst pågående krig i Ukraina. Faktorer som påverkar leveranser och priser på material och inte minst skapar osäkerhet kring investeringar i bland annat bostadshus. Detta gör att vi själva måste vässa oss ytterligare för att vara det naturliga valet för våra kunder. Vi har kommit långt och vi vet att vi bygger attraktiva hus som människor vill bo i. Nu handlar det om att påvisa värdet av detta samtidigt som vi tillsammans i organisationen blir så effektiva som möjligt.

Jag kliver nu in som tillförordnad vd och när kursen framåt är tydligt fastlagd kommer vi att inleda rekryteringsprocessen för en ny vd i Lindbäcks Bygg, säger Brandt och tillägger:

Jag kommer i min nya roll vara på plats på Lindbäcks varannan vecka i Norr, varannan vecka i Mälardalen. Jag kommer att vara på plats på våra kontor, fabriker och byggplatser. Det blir mycket resande. Men jag vill vara närvarande och nära verksamheten. Till min hjälp har jag givetvis familjen Lindbäck.

Som ny styrelseordförande i Lindbäcks Bygg kliver delägaren och styrelseledamoten Erik Lindbäck in, tidigare mångårig vd för Lindbäcks Bygg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Derome trimmar grunden - krymper klimatpåverkan med 62 procent
Om du utsätts för asbest
Ny samverkan för en uppkopplad stad
Fristående kedja blir ny medlem hos Bolist
De går samman för minskat byggavfall
Ny vd för Woody Bygghandel
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11