23948sdkhjf

Peab-chef blir vd i nya miljardkoncernen

Den nya ROT-koncernen Circura anställer en vd och koncernchef. Hon axlar posten i oktober och kommer närmast från en roll som regionchef på Peab.

Styrelsen i Circura har utsett Louise Strömbeck till vd och koncernchef för Circura. Louise kommer från befattningen som regionchef inom Peab Sverige och har drygt 20 års erfarenhet huvudsakligen från Skanska och Peab.

– Det ska bli roligt och utvecklande att tillsammans med Circuras fina dotterbolag konsolidera och professionalisera renoverings-, om- och tillbyggnadsbranschen i Sverige. Jag ser fram emot att ta mig an uppdraget och bidra med mina erfarenheter, säger Circuras tillträdande vd och koncernchef Louise Strömbeck.

– Med Louise Strömbeck får Circura en vd och koncernchef med många års ledarskapserfarenhet från branschen. Vi hälsar Louise varmt välkommen till Circura och ser fram emot att få ta del av hennes kunskaper, säger Circuras styrelseordförande Torbjörn Torell, i en kommentar.

Circura bildades i december 2021 av ledande ROT-entreprenörer med målet att konsolidera, utveckla och professionalisera ROT-branschen i Sverige. Efter att Teknikbyggarna i Linköping AB anslöt i maj 2022 omsätter Circura över 2 miljarder kronor. Circura tar nu nästa steg genom att tillsätta Louise Strömbeck som ny koncernchef och vd.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Derome trimmar grunden - krymper klimatpåverkan med 62 procent
Om du utsätts för asbest
Ny samverkan för en uppkopplad stad
Fristående kedja blir ny medlem hos Bolist
De går samman för minskat byggavfall
Ny vd för Woody Bygghandel
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094