23948sdkhjf

XL-Hjälpen rustar ryttarklubb med ramp och läktare

I sitt arbete med att inkludera hästintresserade med funktionshinder har Fagersta Ryttarklubb länge saknat en ramp. Nu blir den verklighet genom XL-Hjälpen.

Anledningen är att ridklubben koras till vinnare av XL-Hjälpen. Dessutom byggs en utomhusläktare för att välkomna fler åskådare till träningar och tävlingar.

XL-Hjälpen är XL-Byggs samhällsinitiativ där föreningar och organisationer kan nominera ett byggprojekt med hopp om att få detta utfört av en lokal XL-Bygg-handlare. Det är fjärde året i rad som bygghandelskedjan genomför XL-Hjälpen och i år ansökte föreningar och organisationer runt om i hela Sverige om att få sina byggprojekt förverkligade.

En jury från XL-Bygg har i år gått igenom ett stort antal nomineringar inskickade ifrån hela landet för att välja ut vinnare. Juryn har fokuserat på projekt som bidrar till samhörighet och glädje för många, inkludering samt även projekt med fokus på djur och natur. En av de föreningar som valts ut är Fagersta Ryttarklubb som kommer få hjälp av kedjans bygghandel i Smedjebacken med att förverkliga drömmen om en ramp och läktare. 

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11