23948sdkhjf

Mindler och Heimstaden samarbetar - vill bryta stigmat kring psykisk ohälsa

Nu inleder Mindler och fastighetsbolaget Heimstaden ett samarbete som innebär att samtliga medarbetare på Heimstaden får tillgång till psykologsamtal.

Genom samarbetet vill fastighetsbolaget och Mindler bryta stigmat kring psykisk ohälsa och gå i bräschen för fastighetsbranschen. 

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag. 

Kopplat till FN:s globala mål för hållbar utveckling har Heimstaden satt som mål om noll arbetsrelaterad sjukfrånvaro, något samarbetet med Mindler hoppas bidra till.

Vi ser en ökad efterfrågan från företag som vill arbeta proaktivt med mental ohälsa inom fler branscher och det är så kul att Heimstaden nu vill gå i bräschen för detta i fastighetsbranschen,kommenterar Sofie Gejler, Partnership Manager, MindlerHeimstaden sysselsätter idag drygt 550 anställda i Sverige och med Mindler kommer Heimstaden att ännu bättre kunna erbjuda stöd och hjälp för dem som upplever psykisk ohälsa, anser de. Heimstaden är ett av de första bolagen i fastighetsbranschen att göra så. – Psykisk ohälsa var redan innan pandemin ett växande problem i samhället och vi tycker det är viktigt att dra vårt strå till stacken genom att hjälpa vår personal med bland annat genom Mindler, säger Helena De Geer Sahlberg, Head of People and Culture, Heimstaden 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063