23948sdkhjf

Kamic Group förvärvar norskt byggare

– Vi på Tavlebyggern ser många fördelar med en större och mer stabil struktur där vi kan dra nytta av den kunskap och det nätverk som finns, säger vd Bjørn Stengrimsen.

Fredrik Celsing är vd och koncernchef för Kamic Group.

– Tavlebyggern är ett bolag med stort kunnande, ett utpräglat servicetänkande och fin entreprenörsanda och vi är glada att få välkomna bolaget och dess medarbetare in i Kamic-familjen. 

– Tavlebyggern är vårt fjärde förvärv av elteknikbolag i Oslo-regionen på relativt kort tid. Med starka underliggande trender i form av ökad elektrifiering i samhället generellt och introduktionen av alltmer smarta teknologier för automatisering inom industri och fastigheter har vi en optimistisk syn på utvecklingen inom elteknik, säger Fredrik Celsing

Tavlebyggern projekterar, bygger och monterar kompletta lågspänningsställverk, fördelningscentraler och automatikskåp, och erbjuder även om- och tillbyggnadstjänster på befintliga anläggningar. Bolaget bildades 1997 och verksamheten bedrivs från Lillestrøm, strax öster om Oslo. Bolaget har ett 15-tal anställda och en årlig försäljning om cirka 60 norska miljoner kronor. 

Den tidigare delägaren och verkställande direktören för Tavlebyggern, Bjørn Stengrimsen, kommer fortsätta att leda bolaget efter förvärvet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Derome trimmar grunden - krymper klimatpåverkan med 62 procent
Om du utsätts för asbest
Ny samverkan för en uppkopplad stad
Fristående kedja blir ny medlem hos Bolist
De går samman för minskat byggavfall
Ny vd för Woody Bygghandel
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.093