23948sdkhjf

Byggdigitaliseraren Next bland de som växer mest

Contech-företaget Next One Technology med byggbranschen som kund, tar sig in på listan av Sveriges mest snabbväxande SaaS/ mjukvarubolag 2022. 

– Våra molnbaserade affärssystem och projektverktyg ökar effektiviteten och produktiviteten för våra kunder. Med kontroll och ordning och reda i byggprojekten kan de fokusera på annat – som att utveckla och stärka sin verksamhet. I tuffare ekonomiska tider blir det ännu viktigare, säger Gunilla Åberg, vd för Software as a service-företaget Next.

Nu tar contech-företaget Next plats på listan över Sveriges mest snabbväxande Software as a serviceSaaS-företag 2022. Rapporten i fråga listar de femtio mest snabbväxande svenska Saas-bolagen och genomförs på årlig basis av nyhetssajten Breakit. Utöver Next återfinns både kändisar som Visma och Epidemic Sound på listan, tillsammans med många fler aktörer som samlar sitt erbjudande inom kategorin SaaS – Software as a Service.  

Nexts produktportfölj vänder sig till mindre och medelstora byggföretag inom byggservice, mark och anläggning, installation och entreprenad. Ordning och reda, möjlighet till ekonomisk uppföljning och kostnadskontroll ska öka produktivitet och lönsamhet.

Användarna kan fokusera på annat, exempelvis att vidareutveckla sin verksamhet och att skapa konkurrensfördelar i fråga om att attrahera ny arbetskraft. Idag finns en förväntan på moderna och användarvänliga digitala verktyg, i en verklighet där många fortfarande arbetar i Excel eller med papper och penna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Derome trimmar grunden - krymper klimatpåverkan med 62 procent
Om du utsätts för asbest
Ny samverkan för en uppkopplad stad
Fristående kedja blir ny medlem hos Bolist
De går samman för minskat byggavfall
Ny vd för Woody Bygghandel
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109