23948sdkhjf

Dosa förbereder för framtidens badrum

En ny anslutningsdosa för el och kommunikation ska hjälpa installatörer, så att de redan nu kan koppla in sig på morgondagens innovationer inom vvs.

Duschtoaletter, beröringsfria spolplattor, orienteringsljus, luktutsugning för fräsch badrumsmiljö... med dagens innovationer behövs det allt mer elektricitet till toaletten. Genom att installera Geberit Power- & Connect box redan vid byggnation eller renovering av badrummet ska det vara enkelt för installation och integrera en nätanslutning för WC eller spolplatta i inbyggnadsfixturen utan att göra åverkan på väggen.

Olle Månsson är Produktchef för Geberit Sverige. 

– Att renovera eller bygga ett nytt badrum är inte billigt och det är inte heller bra att göra det alltför ofta ur ett hållbarhetsperspektiv. Därför är det viktigt att tänka framåt och på vilka behov och önskemål som kan tänkas uppstå. Vi ser att många kan vara något tveksamma till att investera i mer kostsamma innovationer i badrummet som till exempel en duschtoalett eller beröringsfri spolning, men som vi tror är självklara komponenter i framtidens badrum. 

Han menar att det här är en installation där anslutningsdosan kommer in i bilden, som sedan bara är att koppla upp mot morgondagens teknik. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Byggföretagen försvarar sig mot Byggnads anklagelser
Hydroscands butik i Karlskoga firar ett år efter nyöppning
Byggkrav för studentbostäder ska bli enklare
100-årig bygghandel får nya ägare
Veckans konkurser - vecka 12
Stockholms studentbostäder bjuder in till ”Trappkonsttävling 2023”
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.156