23948sdkhjf

De får i uppdrag att bygga åt Warner Bros

Nästa år byter produktionsbolaget Warner Bros i Göteborg lokaler men innan flyttlasset kan gå ska den nya fastigheten genomgå en total ombyggnation.

De som fått i uppdrag att anpassa den nya fastigheten till produktionsbolagets verksamhet är MVB bygg.

Bland annat studios byggas som framtagna tillsammans med MVB för att möta kraven för TV- och filmproduktion. Utöver det ska kontor byggas, ett snickeri samt ett specialrum för bland annat redigering.

Eftersom fastighetens fasad ligger 50 centimeter från Göta älvs kant, kommer en förstärkning av marken ske.

Nu är vi äntligen i gång. Vi påbörjade projekteringen tillsammans med Svenska Hus i våras och har väntat på startbeskedet. Att få vara en del av Sveriges framtida TV- och filmproduktion känns så klart väldigt kul. Framför oss har vi ett spännande projekt där vi ska ge Warner Bros de bästa förutsättningarna för sin verksamhet, säger Henrik Ljungdahl, vd MVB Väst, i en kommentar.

Henrik Sjölin, fastighetsutvecklingsansvarig i Göteborg för Svenska Hus, vars fastighet Warner Bros kommer att inhysa i, tillägger:

Vi har gjort många projekt med MVB och hela vårt upplägg bygger på förtroende. Jag litar på att MVB gör de bästa valen i produktionsfrågor samtidigt som jag försöker vara noggrann med att förmedla kundernas önskemål på bästa sätt till projektgruppen. Ett arbetssätt som visat sig fungerat väldigt bra och har bidragit till varför vi har så nöjda kunder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078