23948sdkhjf

Derome öppnar ny bygghandel i Strömstad

I morse var det dags för Derome att klippa bandet och välkomna kunderna till företagets helt nya bygghandel i Strömstad.

 Att vi nu är igång känns väldigt skoj efter allt hårt jobb och alla förberedelser. Vi har fått ett riktigt härligt gäng i personalen som jag är säker på att göra allt för att besökarna ska trivas hos oss, säger Erik Antonsson som är platschef.

Lokalerna i Strömstad är helt nybyggda vilket betyder att de kan utformas med målet att förenkla logistiken och anpassas helt utifrån kundernas behov berättar Erik Antonsson.

 Lokalerna är både rymliga och ändamålsenliga. Dessutom har vi en rejäl konkurrensfördel med att allt material kan lastas under ett och samma tak. Det gör det smidigt och enkelt att besöka oss. 

En av de kunder som satt fram emot öppningen är HNH Entreprenad som är ett välkänt namn i Strömstad med omnejd. René Nielsen är ägare och ser fördelar med den nya bygghandeln.

 Vi har varit kunder hos Derome i Tanumshede i många år, men för oss som utgår från Strömstad blir detta ännu smidigare. Det underlättar och betyder att vi kan träffa Deromes säljare på hemmaplan, se lagret och ta med våra kunder för att visa upp produkter och material. Öppningen i Strömstad följer Deromes plan att alltid finnas vid kundernas sida genom stark lokal närvaro och hög kunskap berättar Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri AB.  - Vår etablering i Strömstad är ett bra exempel på hur vi väljer att expandera i regionen där vi redan är verksamma. Vi gör stora satsningar inom hållbarhet, logistik och digitalisering, tillsammans med kunskapen ute på våra anläggningar dukar vi fram ett svårslaget helhetserbjudande för yrkeskunden. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Bygghandelskoncern börjar arkitektrita lösvirkeshus
Byggnads miljonstämmer byggare
Skanska samverkar med Väsbyhem om bostadsbygge
Träproduktleverantör uppför fabrik helt i trä
Mobilkran fattade eld på E20
Fossilfritt när Skanska bygger gymnasium i Norge
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.11