23948sdkhjf

MVB utser två nya arbetschefer internt

MVB utser två nya arbetschefer i Göteborg - rekryterar från de egna leden.

När MVB i Göteborgsområdet växer väljer företaget att rekrytera talanger från de egna leden. Nu står det nämligen klart att Josefina Larsson Jarbring och Magnus Sandberg utses till organisationens två nyaste arbetschefer. Båda idag aktiva som projektchefer inom MVB samt med en gemensam bakgrund från koncernens utvecklingsakademi.

MVB i Göteborgsregionen fortsätter att växa och de två utses för att stärka upp organisationen och representerar tillsammans nästan 20 år av arbetserfarenhet med MVB i form av flera olika tjänster, projekt och utbildningar.

I dag arbetar båda som projektchefer och delar en bakgrund som några av de allra första deltagarna i koncernens ledarskapsutbildning som genomförs i samarbete med Handelshögskolan i Göteborg.

– Med Josefina och Magnus som arbetschefer får vi en starkare organisation här i Göteborg. Båda har visat att de besitter stor kunskap om såväl byggproduktion som affären, samtidigt som de är duktiga på att skapa långsiktiga kundrelationer. Egenskaper som en kompetent arbetschef måste ha, vilket gör Josefina och Magnus till fantastiska exempel på hur vi på MVB arbetar med att utveckla våra yngre talanger, säger Henrik Ljungdahl, vd MVB Väst.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Läs mer om: MVB
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Bygghandelskoncern börjar arkitektrita lösvirkeshus
Byggnads miljonstämmer byggare
Skanska samverkar med Väsbyhem om bostadsbygge
Träproduktleverantör uppför fabrik helt i trä
Mobilkran fattade eld på E20
Fossilfritt när Skanska bygger gymnasium i Norge
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125