23948sdkhjf

MVB utser två nya arbetschefer internt

MVB utser två nya arbetschefer i Göteborg - rekryterar från de egna leden.

När MVB i Göteborgsområdet växer väljer företaget att rekrytera talanger från de egna leden. Nu står det nämligen klart att Josefina Larsson Jarbring och Magnus Sandberg utses till organisationens två nyaste arbetschefer. Båda idag aktiva som projektchefer inom MVB samt med en gemensam bakgrund från koncernens utvecklingsakademi.

MVB i Göteborgsregionen fortsätter att växa och de två utses för att stärka upp organisationen och representerar tillsammans nästan 20 år av arbetserfarenhet med MVB i form av flera olika tjänster, projekt och utbildningar.

I dag arbetar båda som projektchefer och delar en bakgrund som några av de allra första deltagarna i koncernens ledarskapsutbildning som genomförs i samarbete med Handelshögskolan i Göteborg.

– Med Josefina och Magnus som arbetschefer får vi en starkare organisation här i Göteborg. Båda har visat att de besitter stor kunskap om såväl byggproduktion som affären, samtidigt som de är duktiga på att skapa långsiktiga kundrelationer. Egenskaper som en kompetent arbetschef måste ha, vilket gör Josefina och Magnus till fantastiska exempel på hur vi på MVB arbetar med att utveckla våra yngre talanger, säger Henrik Ljungdahl, vd MVB Väst.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Läs mer om: MVB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078