23948sdkhjf

Klassisk rörfirma blir en del av Currentum

Den snabbväxande installationskoncernen Currentum välkomnar Holmströms Rör till koncernen.

Nyligen blev det klart att Currentum expanderar sin verksamhet och förvärvar Holmströms Rör, som har sin bas i Helsingborg och Ängelholm.

– Vår största styrka är kompetensen inom rörläggeri. Vi är 73 anställda på företaget, och med några enstaka undantag har vi bakgrund som rörläggare, hela gänget. Det är ingen överdrift att påstå att vi har rörläggeriet i blodet, säger Jonny Persson på Holmströms Rör.

Bolaget är välrenommerat och kompletterar Currentums verksamheter i Syd.

– Det känns väldigt bra att få välkomna detta välskötta företag till gruppen. Genom samgåendet med Holmströms Rör får vi ett stort kompetenslyft på rörområdet och bättrar på förutsättningarna för konstruktiva samarbeten mellan företagen inom Currentum ytterligare, säger Annika Mortensen, regionchef för Currentum Syd.

Samtliga verksamhetsdrivande bolag inom Currentum fortsätter att verka självständigt och med ansvar för sin egen verksamhet.

– Vi fortsätter arbeta på det sätt som fungerar bra för oss, men får en större och starkare organisation. För vår del är det ett helt perfekt upplägg och vi ser mycket fram emot att bidra med vår spetskompetens inom rörläggeri, men också att få del av den stora kompetens som finns samlad i Currentum, avslutar Jonny Persson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Annie Lööf satsar på grönt stål
Ramirent köper företag
Han blir ny vd för Castellum
Byggleverantörens vd lämnar bolaget
Får 625 miljoner i ersättning från staten
BRF-kapning allt vanligare - Ekobrott drabbar 12 procent
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078