23948sdkhjf

Byggsatsbyggare bygger ny fabrik

Stor tillverkare av skräddarsydda byggsatser för bland annat garage, maskinhallar, stall, attefallshus och fritidshus uppför ny fabrik i Lövånger.

Den nya fabriken som väntas vara i drift 2023 är en investering, och en förutsättning för fortsatt utveckling och tillväxt för företaget.

Med ett unikt koncept för monteringsfärdiga byggsatser  gör Lövångers Bygg det enkelt att bygga allt i från garage till maskinhall, utan hjälp av vare sig tunga maskiner eller hantverkare.

Satsningen på moderna och utökade fabrikslokaler i Lövånger inleddes 2021 och är ett resultat av den ökade efterfrågan och stabila tillväxt som företaget haft en längre tid.

– Vi har nyttjat befintliga lokaler till fullo sedan en tid tillbaka. Den nya fabriken är en investering i företagets framtida utveckling när vi fortsätter att satsa på tillväxt. Den nya fabriken ger oss möjlighet att fortsätta utveckla våra produkter och effektivisera produktionen på ett hållbart sätt, säger Jonas Sjölin, vd på Lövångers Bygg.

Utformningen av den nya fabriken sker i nära samarbete med arkitektbyrån Nordmark & Nordmark. Tillsammans har de skräddarsytt lokalerna utifrån verksamhetens och dess behov. Förutom lokaler för produktion, kontor och lager har även valet fallit på gemensamma ytor för trivsel och friskvård.

Den nya fabriken innebär att vi får helt nya möjligheter att skala upp och effektivisera verksamheten samtidigt som vi kan erbjuda en riktigt trevlig och bra arbetsmiljö, fortsätter Jonas Sjölin, vd på Lövångers Bygg.

Illustration fabrik Lövångers Bygg

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109