23948sdkhjf

Polischef blir ny vd för bostadsbolag

Efter årsskiftet blir Ulf Merlander, chef för polisen i nordost, ny vd för det kommunala bostadsbolaget Gårdstensbostäder.

Ulf Merlander har lång erfarenhet från ledande befattningar inom Polismyndigheten. Sedan 2015 har han varit verksam som lokalpolisområdeschef för Storgöteborg nordost.

Han har också ansvarat för att införa Trygg i-modellen i Göteborg, en strukturerad samverkan mellan polis, kommun och medborgare.

– Jag känner stor ödmjukhet inför möjligheten att få leda, förvalta och förädla det goda arbete som gjorts i Gårdsten sedan början av 1990-talet. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med Gårdstensbostäders medarbetare, boende och samverkansparter få fortsätta att utveckla Gårdstensbostäders samhällsbygge för framtiden, säger Ulf Merlander, i ett pressmeddelande.

– Med Ulf får vi en mycket erfaren ledare med engagemang för lokalsamhället i Gårdsten. Gårdstensbostäder är ett utvecklingsinriktat bolag som går i bräschen för affärsmässig samhällsnytta. Målet är att fortsätta det goda samhällsbygget med oförminskad kraft. Vi tror att det ledarskap som Ulf tidigare visat är precis vad vi behöver för att kunna ta nästa steg på vår utvecklingsresa, säger Mohamed Hama Aldrin, styrelseordförande Gårdstensbostäder.

Ulf Merlander tillträder tjänsten på Gårdstensbostäder den 6 februari, 2023.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Bygghandelskoncern börjar arkitektrita lösvirkeshus
Byggnads miljonstämmer byggare
Skanska samverkar med Väsbyhem om bostadsbygge
Träproduktleverantör uppför fabrik helt i trä
Mobilkran fattade eld på E20
Fossilfritt när Skanska bygger gymnasium i Norge
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109