23948sdkhjf

Fristående kedja blir ny medlem hos Bolist

Wåhlstedts blir ny medlem och en del av Bolist Järnhandel

Efter drygt 17 år som fristående familjeföretag går Wåhlstedts i Östervåla med i Bolist för att stärka erbjudandet lokalt.

Wåhlstedts är ett familjeföretag som drivs och ägs av Camilla och Morgan Liljeberg och i butiken i Östervåla arbetar även parets två söner Marcus och Jacob. Som butik idag är man inte bunden till någon kedja utan är en fri handlare som nu väljer att ansluta sig till Bolist. 

– Vi såg att Bolist var ute och sökte fler lokala entreprenörer som ville bli en del av kedjan. Vi ser det som en bra möjlighet att kunna växa tillsammans och det passar bra med våra planer inför framtiden att utöka vår verksamhet med en bygghandel, säger Camilla Liljeberg, delägare på Wåhlstedts i Östervåla.

Paret Liljeberg tog över verksamheten 2005 och beskriver att det under åren varit en bra och utvecklande resa. Sedan 2016 sitter de i sin nuvarande lokal om 1 500 kvadratmeter. 

Wåhlstedts är sedan den 1 december en del av Bolist Järnhandel. Hela Bolist-kedjan består nu av fler än 175 fristående järn- och byggvaruhandlare runtom i landet. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Hon blir ny hållbarhetschef för NCC
Årets byggkvinna 2023: Tre förebilder i rampljuset
Veckans konkurser - vecka 13
Nytt samarbete ska göra betong av havre
Årets Nollfelsaktör bland husbyggare utsedd
NCC renoverar miljonprogram i Uddevalla
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.125