23948sdkhjf

Circura förvärvar Elvbygg

Elvbygg AB blir det sjunde bolaget i Circura-koncernen.  Genom samgåendet med Elvbygg förstärks Circuras marknadsposition i Mälardalens renoveringsbransch.

Circura förstärker sin geografiska närvaro i Mälardalen genom förvärvet av Elvbygg. Elvbygg är en renoveringsaktör i Enköping. Hela Elvbyggs ledningsgrupp och samtliga delägare återinvesterar en stor andel av köpeskillingen i samband med transaktionen och blir därmed medägare i Circura-koncernen.

– Jag ser fram emot att hälsa Elvbygg och deras kompetenta medarbetare välkomna till Circura, med sitt starka varumärke och goda lönsamhet kommer de passa utmärkt in i koncernen. I samarbete med våra andra bolag i Mälardalen förstärker de Circuras marknadsledande position och förbättrar vidare möjligheterna att utveckla våra verksamheter’, säger Circuras VD Louise Strömbeck.

– Det ska otroligt spännande att bli en del av Circura och få nya kollegor i branschen. Möjligheten att vara med på tillväxtresan och fortsätta utveckla vårt bolag genom samarbete med de andra Circura-bolagen är något vi ser fram emot’, säger Peter Vägermark, VD Elvbygg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Antalet solcellsanläggningar ökar med 50 procent
Bygghandel  får ny huvudägare
Cementa byter namn
Veidekke bygger för 1,5 miljarder åt Volvo
Fiskarhedenvillan: Snart nyttjar vi bilbatteriet för husenergin
Byggare i konkurs - "Troligt att entreprenader kan övertas"
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109