23948sdkhjf

Circura förvärvar Elvbygg

Elvbygg AB blir det sjunde bolaget i Circura-koncernen.  Genom samgåendet med Elvbygg förstärks Circuras marknadsposition i Mälardalens renoveringsbransch.

Circura förstärker sin geografiska närvaro i Mälardalen genom förvärvet av Elvbygg. Elvbygg är en renoveringsaktör i Enköping. Hela Elvbyggs ledningsgrupp och samtliga delägare återinvesterar en stor andel av köpeskillingen i samband med transaktionen och blir därmed medägare i Circura-koncernen.

– Jag ser fram emot att hälsa Elvbygg och deras kompetenta medarbetare välkomna till Circura, med sitt starka varumärke och goda lönsamhet kommer de passa utmärkt in i koncernen. I samarbete med våra andra bolag i Mälardalen förstärker de Circuras marknadsledande position och förbättrar vidare möjligheterna att utveckla våra verksamheter’, säger Circuras VD Louise Strömbeck.

– Det ska otroligt spännande att bli en del av Circura och få nya kollegor i branschen. Möjligheten att vara med på tillväxtresan och fortsätta utveckla vårt bolag genom samarbete med de andra Circura-bolagen är något vi ser fram emot’, säger Peter Vägermark, VD Elvbygg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078