23948sdkhjf

Skanska utser två nya Sverigechefer

Magnus Persson utses till ny Business Unit Presidents för Skanska Sverige och Lars Jonson tillträder samma titel på Boklok. Båda börjar sin anställning tar vid årsskiftet.

Magnus Persson efterträder därmed Gunnar Hagman och Lars Jonson efterträder Jonas Spangenberg. Magnus Persson är i dag Executive Vice President i Skanska Sverige med ansvar för byggverksamheten och Lars Jonson är i dag Chief Operating Officer och Affärsutvecklingsdirektör i Skanska Sverige.  De Magnus kommer att rapportera till Anders Danielsson, vd och koncernchef, Skanska.

– Vi har en tydlig strategi och kommersiell inriktning. Vi ska fortsätta att stärka lönsamheten inom byggverksamheten och vara en ledande bostadsutvecklare på våra marknader. Magnus har lång erfarenhet som meriterad, framgångsrik ledare inom vår byggverksamhet, och Lars har en bred erfarenhet av att ansvara för byggverksamhet, bostadsutveckling och affärsutveckling. Båda dessa ledare har ett tydligt fokus på att ytterligare stärka vår leverans och vässa vårt erbjudande, för att möta morgondagens kunders behov. Jag ser fram emot att arbeta nära dessa respekterade ledare, säger Anders Danielsson, vd och koncernchef för Skanska.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157