23948sdkhjf

Bravida stärker inom industrihydraulik

Bravida förvärvar bolaget Wikblom Hydraulik och Rörteknik AB och stärker därmed sin position inom industrihydraulik och pneumatik i Gästrikland. Bolaget omsätter cirka 40 miljoner och har 20 anställda.

Wikblom Hydraulik och Rörteknik AB grundades år 1988 och har idag sitt kontor i Gästrike-Hammarby. Bolaget är specialister inom processindustrin och är väletablerade inom sin kundkrets.

– Genom förvärvet av Wikblom Hydraulik och Rörteknik AB får Bravida en stärkt och utökad tjänsteportfölj att erbjuda marknaden runtom hela Sverige. Jag ser fram emot att tillsammans med samtliga industriverksamheter utveckla vårt erbjudande och därmed bli det självklara förstahandsvalet av våra industrikunder, kommenterar Lars Täuber, divisionschef division Stockholm på Bravida.

En av bolagets nuvarande delägare Reidar Östman kommer att gå i pension och nuvarande vd och delägare, Roland Wikblom, kommer att fortsätta inom verksamheten på Bravida. Han kommenterar:

– Bravida är ett starkt bolag med bra framtidsvisioner mot industrin där vi ser att Wikblom Hydraulik och Rörteknik kan fortsätta att utvecklas. Med förvärvet får också vår personal, som har stor spetskompetens inom hydraulik och pneumatik möjlighet att fortsätta utvecklas ytterligare. Jag ser mycket positivt på att nu få bli en del av Bravida.

Bravida tillträder som ägare den 4 januari 2023.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Annie Lööf satsar på grönt stål
Ramirent köper företag
Han blir ny vd för Castellum
Byggleverantörens vd lämnar bolaget
Får 625 miljoner i ersättning från staten
BRF-kapning allt vanligare - Ekobrott drabbar 12 procent
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.141