23948sdkhjf

Byggbolag går samman - vd avgår

APP koncernen har fram tills idag drivit Gärahovs Bygg och APP Properties som två fristående bolag men rådande konjunkturläge väger tungt när nu två blir ett.

Koncernchef och vd för Gärahovs Bygg och APP Properties blir APPs  vd Anders Svensson. Anders Svensson har varit vd  för APP koncernen sedan bolaget grundades 2014.

– Rådande konjunkturläge i kombination med den industriella logiken att samordna och utveckla våra två tidigare fristående verksamheter i ett gemensamt bolag har gjort att vi nu tagit beslut att organisera oss som ett bolag. Organisering i ett bolag skapar effektiviseringar och kostnadsbesparingar som bland annat möjliggör för oss att stärka vårt kunderbjudande säger Anders Svensson i en kommentar.

Per Larsson, tidigare vd för Gärahovs Bygg, kommer att som distriktschef ansvara för verksamheten i Stockholm. Utöver uppdraget som distriktschef Stockholm kvarstår Per Larsson i bolagets styrelse. Tobias Johansson som tidigare varit Projektchef i APP Properties tillsätts som distriktschef i Växjö.

–  I samband med att Per Larsson avgår som vd vill jag tacka honom för det arbete han utfört. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen av vår bygg- och projektutvecklingsverksamhet,  säger Anders Svensson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062