23948sdkhjf

Stor aktör förvärvar fler kylföretag

Det av Nordic Climate Group ägda bolaget MV-Jäähdytys, med fokus på kylteknik och professionell köksutrustning, förvärvar Konehuolto Jorma Heikkonen.

Därmed förstärker man positionen i Finland och erbjudandet inom installationer och service för luftvärmepumpar på konsumentmarknaden i Nyland och Kanta-Tavastland. 

- Förvärvet kompletterar  verksamhet med gedigen kunskap inom installation och underhåll av luftvärmepumpar för privatkunder, säger Ilpo Mäkelä, vd MV-Jäähdytys. Tillsammans kan vi möta den starka efterfrågan, fortsätter Ilpo Mäkelä.

MV-Jäähdytys Oy tillhandahåller underhålls- och entreprenadtjänster i hela Finland med 50 års erfarenhet. Företagets täcker all utrustning från uppvärmning och kylning av fastigheter till professionell köksutrustning.

Nordic Climate Groups upper att deras fokus är att hjälpa sina kunder att minimera klimatavtrycket och maximera energieffektiviteten. Planen är att fortsätta bygga ett bolag i norra Europa med stark tillväxt både organiskt och genom ytterligare förvärv. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Antalet solcellsanläggningar ökar med 50 procent
Bygghandel  får ny huvudägare
Cementa byter namn
Veidekke bygger för 1,5 miljarder åt Volvo
Fiskarhedenvillan: Snart nyttjar vi bilbatteriet för husenergin
Byggare i konkurs - "Troligt att entreprenader kan övertas"
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.109