23948sdkhjf

K-Bygg slår upp i Töreboda

I början på februari slås dörrarna upp för K-Bygg Törebodas nya bygghandel med rejält tilltagen butiksyta.

Den nya butiken utlovas vara en modern anläggning med en dubbelt så stor butiksyta, ny bygghall med väl tilltagen drive-in samt nya stora markytor som underlättar för leveranser av byggmaterial i regionen. 

– Det känns otroligt roligt att få välkomna våra kunder till dessa nya fina lokaler. Vi jobbar hårt för att kunna leverera det bästa för alla våra kunder och dessa nya bättre lokaler möjliggör en utveckling av oss och hela regionens byggande, säger Mikael Boman platschef för K-Bygg i Töreboda, i ett pressmedelande.

– Att satsa på Töreboda känns som ett helt rätt steg och det ger oss möjligheter att fortsätta växa samt att ännu bättre tillgodose våra kunders behov i den regionen,  säger Erik Öhlin, COO K-Bygg

I och med öppningen av K-Bygg Törebodas nya lokaler får kunderna tillgång till en ny butik och bygghall som mäter hela 2 900 kvadratmeter, vilket är mer än dubbelt så stor yta än tidigare affärsläge, samt närmare 15 000 m2 markyta och en ny stor bufferthall. Anläggningen kommer att erbjuda ett brett och högkvalitativt sortiment av byggvaror, virke, verktyg samt förnödenheter som är anpassat för proffskundernas behov.

K-Bygg Töreboda har varit under byggnation sedan mars 2022 och öppnar nu upp den 6 februari 2023 på adressen Rotkilsgatan 6 i Töreboda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Antalet solcellsanläggningar ökar med 50 procent
Bygghandel  får ny huvudägare
Cementa byter namn
Veidekke bygger för 1,5 miljarder åt Volvo
Fiskarhedenvillan: Snart nyttjar vi bilbatteriet för husenergin
Byggare i konkurs - "Troligt att entreprenader kan övertas"
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078