23948sdkhjf

Lär dig om sund konkurrens

Nu lanseras en ny utbildning som ska minska fusket i bygg- och anläggningsbranschen. Utbildningen heter “Sund konkurrens online”.

– Det har länge saknats en utbildning som konkret och exemplifierat tar sig an frågan om sund konkurrens i byggbranschen. Vår förhoppning är att utbildningen ska bidra till fler framgångsrika, sunda och säkra byggprojekt, säger Claes Thunblad, Byggföretagens nationella samordnare för sund konkurrens.

Utbildningen riktar sig till samtliga aktörer i och kring bygg- och anläggningssektorn. Den är framtagen av experter inom juridik och inom sakområdet sund konkurrens, i samverkan med myndigheter, bygg- och anläggningsbolag, myndigheter, fack och arbetsgivareorganisationer.

– Vi har mängder av lagar, regler och bestämmelser som man som beställare eller byggföretag måste ha koll på. Genom åren har vi på Byggföretagen tagit fram en hel del material som ökar kunskapen och kompetensen hos alla som vill se en byggbransch fri från fusk. Den här utbildningen skapar en möjlighet för alla schyssta byggare att ta till sig det viktigaste på ett pedagogiskt och enkelt sätt, säger Claes Thunblad.

Utbildningen ”Sund konkurrens online” beställs via Byggbranschens utbildningscenter (BUC). Godkänd utbildning registreras på det personliga ID06-kortet för de som har ett sådant. Byggföretagens medlemmar kan gå utbildningen utan kostnad.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Byggföretagen försvarar sig mot Byggnads anklagelser
Hydroscands butik i Karlskoga firar ett år efter nyöppning
Byggkrav för studentbostäder ska bli enklare
100-årig bygghandel får nya ägare
Veckans konkurser - vecka 12
Stockholms studentbostäder bjuder in till ”Trappkonsttävling 2023”
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
NTT Woodnet
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094