23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Treetops AB

Treetops AB är platsen där olika produkter inom byggbranschen samlas under en gren. Vi är väldigt stolta över våra varumärken inom komposit, akustisklösningar och fibercement.

Treetops A/S grundades i Danmark 2011 och har sedan dess vuxit stadigt år för år och har sedan starten hunnit med hela tre stycken Gazelle priser. Treetops fokuserar på att utveckla produkter till högsta kvalitet till ett så lågt pris som möjligt. Våra produkter finns hos utvalda återförsäljare för både privata och företagskunder och vår projektavdelning supportar arkitekter och byggbolag för direktförsäljning till de större projekten.

 

Naturmaterial och miljövänligt. Under grenen Fibrotech samlar vi allt inom akustik och vägg/takbeklädnad. I sortimentet finns bland annat akustikpaneler i bäde träbetong/träull och som ribbpaneler. All träbetong är tillverkat av naturmaterial som trä, vatten och cement. Cementen är brandsäker och därför är panelerna även brandklassade. Förutom den faktastiska varma designen är akustikpanelerna lätta att montera och har fantastiska egenskaper som inte bara dämpar akustiken utan även är fuktreglerande. Panelerna i träbetong skapar helt enkelt ett utmärkt inomhusklimat värdigt alla privata hem och offentliga lokaler.

Våra ribbpaneler har en bakomliggande akustikfilt på 9mm. Denna är tillverkad helt i återvunnen plast och dämpar akustiken på ett magnifikt sätt. På akustikfilten sitter det 15st ribbor i träfaner. Dessa finns i olika längder, trämaterial och oljebehandlingar. Självklart är allt trä FSC-certifierat

> Läs mer om Fibrotech i vår katalog

 

Exklusiv komposittrall och staket från vårt varumärke Kirkedal. Solid komposittrall i högsta kvalitet i längderna 4 och 6 meter samt i bredder upp till hela 300mm. Våra kompositstaket finns i flera varianter och färger och passar till våra stolpar i antingen aluminium, galvaniserat stål eller svart pulverlackerat. Vårt staket går lätt att anpassa efter varje projekt i båte längd, höjd och vinklar.

> Läs mer om Kirkedal i vår katalog

 

Fasadpanel till det lilla hemmaprojektet eller till komersiella fastigheter, skolor, kontor och andra större byggnader. Under varumärket Nordic fibercement somlar vi våra kompletta fasadlösningar i fibercement. Vi tillverkar fasadpanel i olika storlekar och utföranden. Släta som strukturerade. Plattorna i fibercement kombineras med långa profiler i aluminium för att få till snygga och kundanpassade hörn mm. Fibercement är ett mycket bra val av fasadbeklädnad eftersom materialalet är väldigt tåligt och ruttnar inte. Det är även lätt att jobba med och kapa/justera för varje projekt.

> Läs mer om Nordic Fibercement i vår katalog

Treetops AB
Sjötorpsvägen 23
236 34 Höllviken
Sverige
VAT nummer: SE5593159188
20-50
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031