23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Siedle Nordic A/S, Danmark Filial Sverige

Med mer än 70 års branscherfarenhet har Siedle en ledande position på den europeiska byggkommunikationsmarknaden. Siedle är ett traditionellt företag känt för förstklassig teknik, kompromisslös kvalitet och prisbelönt design, men framför allt fokuserar vi på den funktionella aspekten. Alla våra produkter tillverkas exklusivt på platsen där företaget grundades för mer än 260 år sedan: i Furtwangen i Schwarzwald. På så sätt kan vi vara säkra på att uppnå den optimala kvaliteten som kännetecknar en Siedle-produkt, en kvalitet som gör att 30-40 år gamla Siedle-anläggningar fortfarande fungerar oklanderligt.

Siedle är etablerat i de fyra nordiska länderna och det stora fokuset på design och kvalitet matchar den nordiska designtraditionen. Siedle har varit representerat med eget företag i Danmark sedan 1989 och 2008 etablerades Siedle Nordic A/S med filialer i alla fyra nordiska länderna med huvudkontor i Köpenhamn. Även om Siedle har sitt säte i Schwarzwald i södra Tyskland, passar produkterna och andan bakom perfekt in i det nordiska sättet att tänka kring en enkel, tidlös design av mycket hög kvalitet. Individualitet är vår designprincip och våra lösningar kan anpassas i form, funktion och design efter kundens önskemål. Från val av färger och material till funktionsval anpassar Siedles lösningar sig efter kundernas önskemål och behov. Därför är Siedles kommunikationssystem lika individuella som användarna. Det är en fråga om personlig stil.

Siedle vet att entrén är mer än en dörr med anropsknapp, och en åtkomst är mer än att bara öppna byggnadens kapsling. Därför har vi länge haft en helt annan syn på tröskeln och dess betydelse. Tröskelzonen, övergången mellan inne och ute, spelar en mycket mer omfattande roll. Arkitektur på tröskeln är avgörande för om den skiljer eller bygger en bro, om den skrämmer bort besökaren eller aktivt välkomnar.

Bra arkitektur skapar trygghet för gästen.

Siedle Nordic A/S, Danmark Filial Sverige
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
Sverige
VAT nummer: SE5164050550
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032