23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Milford A/S

I över ett decennium har Milford varit dedikerade till att förbättra stadsmiljön med exceptionella lösningar för en hållbar framtid. Vårt engagemang för detta uppdrag har placerat oss i framkant på vår hemmaplan i Skandinavien. Tillsammans med partners från hela världen är Milford outtröttligt på att söka efter den senaste forskningen och metoderna för att förse våra kunder med de produkter, lösningar samt utbildning de behöver för att kopiera dessa.

Milford hjälper arkitekter, ingenjörer, entreprenörer, byggre och trädgårdsmästare att skapa bättre, grönare miljöer och välbefinnande i tätorter i hela Skandinavien.

Vi underlättar drömmen och erbjuder innovativa produkter och tjänster som möjliggör grön tillväxt även under de svåraste förhållanden.

Vårt produktsortiment omfattar bl.a.

  • System för plantering av stadsträd
  • Kantavgränsning
  •  Hyllrännor
  • Regnvattenhantering
  • Gräsförstärkning
  •  Väggplantering

Läs mer om våra produkter.

Vi underlättar drömmen om städer, byggda och designade med gröna lösningar som löser framtidens utmaningar. Tillsammans med arkitekter, ingenjörer, byggare och landskapsarkitekter hjälper vi till att skapa bättre och grönare stadsområden, som ger känslan av trygghet och välbefinnande. Med vår kunskap och erfarenhet av kvalitetssystem för trädplantering, gränsdragning och mycket mer hoppas vi kunna bidra till att skapa levande städer där alla känner sig glada, friska och trygga.

Milford är baserat i Danmark och Sverige och betjänar lokala myndigheter, landskapsarkitekter, rådgivande ingenjörer och entreprenörer i hela Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Milford A/S
Ymers Gata 31
215 35 Vintrie
Sverige
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.095