23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Vangby A/S

Vangby A/S är specialister på säker paketering av gods på pall eller i lådor och vi erbjuder förpackningslösningar innehållande: Maskiner, Material och service.

Vi strävar efter att hitta nya lösningar som skapar värde för våra kunder inom fokusområdena:

  • Pallförpackning
  • Kartongförpackning (påfyllning/förslutning)

Vi tar ansvar, ger råd och kompetenta lösningar när förpackningsprocessen ska optimeras. Vårt serviceteam erbjuder löpande service, underhåll och ser till att de lösningar som levereras är pålitliga och fungerar optimalt!

Lösningar på paketering är vår specialitet! Om krav och kapacitet blir en större faktor i din paketeringsprocess för pall- och kartongförpackningar, eller att logistiken blivit en nödvändighet så kan Vangby säkert hjälpa till!

Vangby är specialister på pallpackning! – Vi kan hjälpa dig att optimera din förpackningsprocess. Idag är merparten av allt gods som ska distribueras packat på pallar av ett eller annat slag. Vi har ett stort utbud av maskinlösningar och material för såväl lastsäkring som pallsäkring.

Vangby levererar professionella förpackningsmaskiner för kartongförpackningar! Våra förpackningsmaskiner är anpassade efter ditt företags produktion och förpackningsprocess, så du är garanterad de säkraste och mest optimala försändelserna.

Vi levererar gärna helhetslösningar för hela din förpackningsprocess med maskiner, rullbanor, löpande band, förbrukningsmaterial och vad som helst som är aktuellt för ditt företags förpackning av varor i kartong!

Fakta om Vangby A/S

Adress
Vangby A/S
Thorsvej 16
4100 Ringsted

Region
Danmark
Sjælland
Ringsted Kommune

Telefon: +45 55561515

VAT nummer: DK19301702

P nummer: 1003759268

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Anders Bramm
Avdelning: VANGBY DK
Yrke: Salgschef
Telefon: +45 20401290

Trine Frydshøj

Sänd till en kollega

0.125