23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Boxit

Containeruthyrning i hela Sverige BOXIT erbjuder containeruthyrning för privatpersoner och företag. Vi har ett brett utbud av containrar att hyra, och med vår flexibla leverans kan du vanligtvis ha din container vid din adress 2-3 dagar efter beställningen.

10, 20 och 40 fots standardcontainer BOXIT har containeruthyrning för privatpersoner och företag. En 20-fots sjöcontainer är det perfekta valet för att lagra dina ägodelar när du renoverar eller bygger ut i ditt privata hem eller på företagets adress. Du får en container av hög kvalitet till ett lågt pris. Vi har ett mycket flexibelt leveranskoncept och kan leverera containern till dig inom 2-3 dagar från beställningen.

Isolerad container

Om du behöver temporär förvaring av fukt- och temperaturkänsliga föremål kan du med fördel hyra en isolerad container. En isolerad container skyddar dina ägodelar optimalt, förhindrar kondens och är perfekt för lagring av varor som inte tål fukt.

Flyttcontainer

Få extra tid när du flyttar ditt företag eller privat. Vi levererar flyttcontainern till din adress, och du fyller den i lugn och ro med era möbler och flyttlådor. När det passar dig, och när containern är full, flyttar vi den till din nya adress där du kan tömma den i din egen takt. Flyttcontainern ger dig en bra möjlighet till tillfällig lagring, om ni till exempel flyttar företagsadress och behöver extra lagerutrymme eller liknande tills ni är helt på plats. När du har tömt containern hämtar vi den efter överenskommelse.

Se mer om flyttning med en Flyttcontainer här.

Kylcontainer / Fryskontainer En kombinerad kylcontainer och fryskontainer är perfekt för förvaring av frost- eller temperaturkänsliga varor. Temperaturområdet i containern sträcker sig från -30 grader till 25 grader Celsius.

Lagercontainer Med en lagercontainer står din container bakom övervakad inhägnad på en BOXIT-avdelning. Du får din egen åtkomstkod till anläggningen och kan komma åt din container när det passar dig.

Fyrverkericontainer Levereras med staket, galler och mycket mer tillbehör. En komplett lösning för förvaring av fyrverkerier i samband med försäljning av fyrverkerier.

Se mer om Flyttebox i Danmark här.

SÄRSKILD CONTAINER

På BOXIT Sweden erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är perfekt anpassade efter våra kunders unika behov.

BOXIT Sweden har en avdelning dedikerad till att skapa specialdesignade behållarlösningar som är exakt utformade enligt kundens önskemål. En behållare kan användas i en mängd olika sammanhang och erbjuder därmed en mängd olika användningsområden. Med specialdesignade lösningar är nästan allt möjligt, så länge fantasin är med.

En skräddarsydd behållarlösning kan vara enkel med få anpassningar, men den kan också vara komplex och tekniskt avancerad.

VERKSTADSCONTAINER FÖR FEMERN

På byggarbetsplatsen vid Rødby i Danmark står specialdesignade BOXIT-containers till förfogande för förvaring av tunga maskiner. Dessa containrar är skräddarsydda för att rymma kundens material och är lämpliga för hantering av den tunga utrustning som behövs för projektet.

Se mer om BOXIT på:

Boxit
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
VAT nummer: DK21410888
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.032