23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Miljöutbildning för miljödiplomerade verksamheter

Totalt SEK 2 000 exkl. moms
Period(er)
den 8 oktober 2024 den 8 oktober 2024

Ett grundkrav för en miljödiplomerad verksamhet är att all personal har genomgått en grundläggande miljöutbildning. Vi erbjuder både företagsintern utbildning och öppna uppsamlingstillfällen.

Miljöutbildning för all personal
Att personalen har kunskap om miljöfrågor och verksamhetens policy, mål och rutiner är en förutsättning för att ha ett välfungerande miljöarbete. Det gör att all personal känner sig delaktig i miljöledningssystemet och får möjlighet att bidra med förslag, kreativa idéer och input från sitt perspektiv. Utöver delaktighet så bidrar en grundläggande miljöutbildning till att säkerställa att personalen är medveten om sin roll i ett fungerande miljöledningssystem vilket minimeras riskerna för miljöavvikelser och bidrar till utveckling av företaget.

Grundläggande miljöutbildning
Ofta väljer man att hålla miljöutbildningen företagsintern för alla medarbetare samtidigt, men vår öppna utbildning fungerar som ett bra komplement för t.ex. nyanställda. Utbildningen tar ca en halvdag och behandlar bland annat grundläggande miljökunskap för miljödiplomerade verksamheter, miljöproblem, hållbar utveckling samt miljödiplomering. 

Vi kommer att visa på systematiken i ett fungerande miljöledningssystem och behandla alla steg i processen mot en Miljödiplomering. Dessutom kommer ni efter utbildningen att tydligare förstå miljöproblem på ett generellt plan men även koppla specifika miljöproblem till er specifika verksamhet och skapa möjligheter för er att med bakgrund av denna kunskap minska er miljöpåverkan.

Kurstillfällen

  • Göteborg 2024-05-29
  • Distans 2024-10-08

Anmälan

Läs mer

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Utbildningsadress

Göteborgs stad
Sverige

Sänd till en kollega

0.046